מרכיבים:

  • 1 ראש ברוקולי
  • 3 בצלים סגולים
  • 2 פלפל אדום
  • 2 פלפל צהוב
  • 1 חציל גדול
  • 3 קישואים
  • תרסיס שמן זית
  • קורט אורגנו
  • 4 שיני שום כתוש, מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  • שוטפים וחותכים את הירקות : ברוקולי לפרחים, פלפלים לרצועות, בצל לרבעים, חצילים וקישואים לפרוסות.
  • מסדרים את כל הירקות בתבנית, מרססים בתרסיס שמן זית,מתבלים באורגנו, שום, מלח ופלפל.
  • מכניסים לתנור בחום גבוה וצולים עד להשחמה.
.
 

חזור לתבשילי ירקות           חזור למתכונים