20 מנות.
מנה = ארוחת ביניים (אחר הצהריים)

 

מרכיבים:

  • 5 בננות
  • 4 חלבונים
  • כוס וחצי סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1/3 2 כוסות קמח
  • כוס אבקת קקאו
  • 1 כף אבקת אפיה
  • חצי כוס אגוזי מלך קצוצים.
  • כף רסק תפוחי עץ לא ממותקים(לא חובה)

אופן ההכנה:

  • מועכים את הבננות ומערבבים היטב את עם החלבונים ,הוניל והסוכר.
  • מוסיפים את הקמח,הקקאו ,אבקת האפיה והאגוזים.
  • אופים בתבנית מלבנית ומשומנת ,בתנור שחומם מראש ,בחום בינוני, למשך כ-25 דקות.
  • מוציאים ומצננים לפני שפורסים לעשרים מנות.

 

חזור לקינוחים      חזור למתכונים