2 מנות

מנה = ארוחת צהריים בשרית

 

מרכיבים:

  • 1 כף שמן
  • 200 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
  • חצי כרוב לבן חתוך לרצועות
  • נבטים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות רוטב סויה
  • קורט זנגוויל טחון
  • כפית שומשום קלוי
  • מלח,פלפל שחור

אופן ההכנה:

  • בווק - מזהיבים את הבצל, השום והזנגוויל בשמן, מוסיפים את הפלפלים והכרוב ומקפיצים עד להזהבה.
  • מוציאים את הירקות מהמחבת ומקפיצים את העוף.
  • מוסיפים את הירקות, רוטב הסויה והתבלינים.
  • מקפיצים בווק עם מכסה למשך כ 15 דקות על אש גבוהה.
  • מוסיפים לתבשיל את הנבטים .
  • ניתן להוסיף מים אם לא נוצר מספיק רוטב בתבשיל.
  • לזרות מעל התבשיל את זרעי השומשום הקלוי.

למי שרוצה תוספת פחמימה בארוחת הצהריים, ניתן להוסיף חצי כוס אורז או אטריות אורז לאחר בישול.

 

חזור למנות עיקריות     חזור למתכונים