80 בישקוטים
6 בישקוטים= תחליף למנת עוגה

 

מרכיבים:

  • 50 גרם חמאה רכה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • מעט מלח
  • 2 כפות קליפת לימון מגוררת
  • 2 ביצים
  • 50 ג' שקדים ופיסטוק קלויים

אופן ההכנה:

  • מערבבים את החמאה והסוכר בקערת מיקסר.
  • מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ומעט מלח עם קליפת הלימון.
  • מוסיפים את הביצים, שקדים והפיסטוק.
  • יוצרים מהבצק 3 נקניקים באורך 25 ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • אופים חצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. מוציאים מהתנור ומצננים 10 דקות.
  • מעבירים למקפיא ל- 20 דקות ואז פורסים כל נקניק של בצק ל 26 פרוסות  בעובי 5 מ"מ.
  • מניחים שוב על נייר האפייה. אופים כרבע שעה נוספת, עד שהבישקוטים זהובים. 

חזור לקינוחים      חזור למתכונים