6 מנות
מנה = ארוחת ביניים של אחר הצהריים.

 

מרכיבים:

  • 60 גרם שוקולד מריר 60% שבור לקוביות
  • 1 כף אבקת קקאו
  • 4 כפות מים חמים
  • 2 כפות ברנדי
  • 60 גרם שוקולד לבן, שבור לקוביות
  • 3 חלבונים
  • 30 גרם ( 2 כפות) סוכר

אופן ההכנה:

  • ממיסים את השוקולד המריר בכלי קטן מעל כלי עם מים רותחים.
  • מערבבים את אבקת הקקאו עם 2 כפות המים החמים והברנדי.
  • מוסיפים לשוקולד המומס, מערבבים היטב עד שהתערובת חלקה.
  • מסירים מהאש ומצננים מעט.
  • בכלי אחר ממיסים באותה שיטה את השוקולד הלבן עם 2 כפות מים חמים. מערבבים עד שהתערובת חלקה. מצננים מעט.
  • מקציפים את החלבונים עד שהקצף קשה. מוסיפים תוך הקצפה את הסוכר עד שהקצף נוקשה.
  • מחלקים את הקצף בין 2 קעריות השוקולד ומקפלים בעדינות.
  • יוצקים לתוך 6 גביעים יפים לסירוגין את התערובת הכהה והתערובת הבהירה. מקררים ומגישים.

     

 

 

חזור לקינוחים   חזור למתכונים