20 מנות
מנה + פרי = ארוחת אחר הצהריים

 

מרכיבים:

  • 2 ביצים שלמות
  • 2 חלבונים.
  • 1 כוס סוכר חום 
  • ¾ כוס רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר/תפוח עץ חתוך לקוביות קטנות
  • 4 כפות גדושות דבש
  • 2 כפות קוניאק או ליקר אחר
  • 2 כפות ריבה ללא תוספת סוכר
  • 11/2 כוס קמח מלא
  • 1 כוס קמח תופח
  • שקית אבקת אפיה
  • כפית סודה לשתיה
  • 1 כף צימוקים
  • 2 כפיות קפה מהולות ב 3/4 כוס מים.
  • רבע כפית קינמון
  • קורט ציפורן
  • גרידת לימון

אופן ההכנה:

  • להכניס למיקסר הביצים, החלבונים ,הסוכר, הדבש  ורסק התפוחים.
  • להוסיף את נוזל הקפה, הקמח המלא,הקמח התופח, אבקת אפיה, סודה לשתיה
    לסירוגין. להוסיף את הריבה והקוניאק,
  • להוסיף קינמון וציפורן, גרידת לימון וצימוקים.
  • לחלק ל- 3 תבניות אינגליש קייק ולאפות כ-40  דקות בחום בינוני.

חזור לקינוחים      חזור למתכונים