40 מנות
מנה = תחליף לארוחת ביניים של אחר הצהריים
פינוקית = 4 מנות

 

מרכיבים:

לבסיס

  • 350 ג' ממרח שוקולד נוטלה (צנצנת)
  • 250 ג' קורנפלקס
  • 100 ג' שוקולד
  • 25 ג' חמאה

לציפוי

  • 100 ג' שוקולד מריר
  • 125 מל' (1/2 מיכל) שמנת מתוקה 10% שומן
  • 1 כף אייריש קרים/ליקר

אופן ההכנה:

הכנת הבסיס:

  • בקערה גדולה מכניסים את ממרח השוקולד ומפוררים פנימה את הקורנפלקס
  • במיקרוגל ממיסים את השוקולד עם החמאה, מוסיפים לקערה הגדולה ומערבבים.
  • מרפדים תבנית בניר אפיה ושוטחים את התערובת.
  • מצננים במקרר

הכנת הציפוי:

  • במיקרוגל ממיסים את השוקולד עם השמנת.
  • מוסיפים את הליקר ומצננים.
  • יוצקים את הציפוי על בסיס הקורנפלקס.
  • מקפיאים.
  • חותכים ל- 40 מנות.

חזור לקינוחים      חזור למתכונים