10 קציצות

 

מרכיבים:

  • ½ ק"ג דג טחון (עדיף דג ים)
  • 2 ביצים
  • 2 בצלים מגורדים
  • 2 כפות פרורי לחם
  • כפית סוכר
  • כפית אבקת מרק עוף
  • קורט מלח
  • קורט פלפל לבן

לרוטב:

  • קופסת רסק עגבניות
  • 3 כוסות מים
  • 1 בצל גדול פרוס
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק/חריף
  • כף אבקת מרק
  • קורט מלח, פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

  • בקערה מערבבים היטב את החומרים לקציצות.
  • מכניסים לסיר את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה.
  • מכינים 10 קציצות ומכניסים לרוטב.
  • מבשלים כ-45 דקות על אש קטנה.

 


חזור למנות עיקריות        חזור למתכונים