חומרים:

  • חבילת בורוקולי קפוא 

  • 1-2 בצלים, קצוצים

  • כף אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט

  • 250 גרם שמנת צמחית לבישול אלפרו 5%  

אופן ההכנה:

  • מטגנים בצל במים, מוסיפים את הברוקולי הקפוא ומאדים עד לריכוך חלקי.

  • מתבלים בכף אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.

  • מוסיפים מים עד כיסוי הירקות.

  • מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 15-20 דקות.

  • טוחנים את המרק עם מקל בלנדר. 

  • מוסיפים תוך כדי ערבוב  מיכל אלפרו 5%  לבישול ומביאים לרתיחה.