פשטידת אטריות עותק לבדיקה

1 קופסה שימורים פטריות/ פטריות טריות 2 בצלים קצוצים 250 גרם גבינה לבנה 5% 350 גרם אטריות ברילה 4 ביצים עירית קצוצה/ בצל ירוק קצוץ מלח, פלפל מבשלים את האטריות על פי ההוראות שעל גבי האריזה. מטגנים במים את הבצל. מוסיפים את הפטריות לאידוי קצר ומקררים. מערבבים בקערה את האטריות, תערובת הבצל והפטריות, ביצים ,עירית קצוצה/ בצל ירוק קצוץ ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. אופים בתבנית משומנת בתרסיס שמן ואופים בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה יציבה וזהובה.
5 מנות
מנה = תחליף לארוחת ערב (מוגבל לפעמיים בשבוע)
חומרים:
אופן ההכנה: