3 מנות

מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית

חומרים:

  • 3 כרעיים עוף

  • 500 גרם דלעת

  • 3 גזרים חתוכים לקוביות

  • 6 שיני שום

  • רבע כפית פפריקה אדומה

  • רבע כפית כורכום

  • קורט מלח

  • כף שמן זית

  • 1 רסק עגבניות

  • רבע כוס מיץ לימון

  • 2 כפיות סוכר שטוחות

  • עגבניה קצוצה

  • כף גדושה של מרק עוף

  • 1 בצל

  • 2 כוסות גדולות של מים

  • פטרוזיליה לקישוט

אופן ההכנה:

  • לטגן קלות את הבצל הקצוץ, להוסיף את העוף ולהשחים משני הצדדים שלו.

  • להוסיף את העגבניה הקצוצה, את שיני השום, הגזרים וקוביות הדלעת.

  • להוסיף  את המים והמלח. להביא לרתיחה כעשרים דקות.

  • בקערית נפרדת ליצור תערובת מרסק עגבניות, מרק עוף, פפריקה אדומה, מיץ לימון וסוכר. ליצוק לסיר.

  • לבשל כעשרים דקות נוספות.

  • לאחר הבישול ניתן לפזר פטרוזיליה לקישוט.