חזה עוף צלוי בתבלינים ומקורמל בבצל

2 מנות מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 400 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות 2 בצלים, פרוסים לפרוסות דקות. כפית כמון טחון כפית כורכום רבע כפית שטוחה מלח קורט פלפל לבן אופן ההכנה: מניחים בקערה את רצועות חזה העוף ומרססים אותם בתרסיס שמן. מתבלים את רצועות העוף בכמון, כורכום, מלח ופלפל לבן. מערבבים היטב. מטגנים במחבת את הבצלים במים עד להשחמה. מוסיפים לבצלים הזהובים את רצועות חזה העוף המתובלות ומקפיצים אותן תוך שמוסיפים בהדרגה 2 כפות של מים עד שהן מוכנות.