4 מנות

מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית

חומרים: 

  • 4 כרעיים חתוכות לשוק וירך

  • 6-7 קישואים קטנים פרוסים לעיגולים בינוניים

  • בצל גדול חתוך לקוביות

  • 3 שיני שום כתושות

  • חצי צרור כוסברה קצוצה

  • כף וחצי פפריקה מתוקה

  • כף א.מרק

  • כפית כמון

  • חצי כפית כורכום

  • רבע כפית פלפל שחור

  • מלח

  • כפית שמן

אופן ההכנה: 

  • בסיר מטגנים את הבצל  בכפית שמן ומוסיפים את השום.

  • מוסיפים את העוף ומטגנים כמה דקות משני הצדדים.

  • מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.

  • מוסיפים מים  עד לכיסוי העוף ומביאים לרתיחה.

  • מוסיפים את הקישואים וחצי מכמות הכוסברה ומערבבים.

  • מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים שעה ורבע.

  • ברבע שעה האחרונה מגבירים את הלהבה ומוסיפים את שאר הכוסברה.

  • ממשיכים לבשל ללא מכסה עד שרוב הנוזלים מתאדים.