פשטידת בטטה וגבינות

5 מנות מנה = תחליף לארוחת ערב חומרים: בצל סגול, חתוך לפרוסות 2 בטטות קטנות, חתוכות לקוביות קופסה של גבינת קוטג' 5% (250 גרם) 2 ביצים 100 גרם גבינת עמק 5% מגורדת 3 כפות קמח מלח ופלפל גרוס אופן ההכנה: מטגנים במים את הבצל, מוסיפים את הבטטות לאידוי של כ-5 דקות עד שהן מעט מתרככות. מערבבים בקערה גדולה את כל שאר החומרים לבלילה אחידה ומוסיפים את הבטטות והבצל. מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית. אופים כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות.