7 מנות 

מנה = תחליף לארוחת ערב (מוגבל לפעמיים בשבוע)

חומרים:

  • 9 עלי לזניה

  • גביע קוטג'

  • ביצה

  • 2 גביעים יוגורט טבעי 1.5%

  • 400 גרם עגבניות מרוסקות עם בזיליקום ועשבי תיבול מקופסת שימורים

  • קורט מלח

  • קורט פלפל שחור

  • כוס קטנה מים

  • 250 גרם תרד

אופן ההכנה:

  • קוצצים חבילת תרד דק מאוד. ניתן להשתמש במדליוני תרד קפואים, מופשרים מסוננים מנוזלים.

  • מערבבים בקערה: קוטג', 2 גביעי יוגורט, ביצה ותרד קצוץ. מוסיפים קורט מלח ופלפל שחור.

  • בסיר קטן מחממים את העגבניות המרוסקות, מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.

  • מסדרים בתבנית שורה של עלי לזניה, מרטיבים אותם ברוטב העגבניות, מעליהן מניחים את תערובת הגבינות והתרד. חוזרים על הפעולה ומסיימים את הסידור בעלי הלזניה ועליהם רוטב עגבניות.

  • מכסים בנייר כסף את התבנית ומחוררים באמצעות מזלג מספר חורים.

  • מכניסים את הלזניה לתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.