מרכיבים:

  • 1 ראש סלרי במשקל 250 גר` לערך
  • 1 שורש סלרי (לבן)
  • 1 בצל בינוני
  • 6-8 שיני שום שמנמנות
  • 10 או יותר גבעולי פטרוזיליה
  • 2 כפות אבקת מרק עוף
  • פלפל שחור או לבן
  • מים


אופן ההכנה:

  • את הסלרי לקלוף ולקצוץ,לחצות את הבצל לשניים, גם את שיני השום. הבישול במים קצר יחסית ועם מוט-בלנדר לרסק את כל המרק למחית חלקה .
  • ניתן לגוון את המרק בכף אפונה זעירה או כף קוביות גזר או מעט רצועות כרוב, או נבטים טריים, או פטרוזיליה קצוצה או פרוסות זוקיני מבושל קלות.

חזור למרקים    חזור למתכונים