5  מנות
מנה = ארוחת ערב

חומרים- תערובת הגבינות:

  • 2 ביצים

  • 1 קופסת קוטג 1/2% שומן

  • 1 קופסת גבינה לבנה 5% שומן

  • 100 גרם גבינה בולגרית מפוררת 5% שומן

  • 1 כף אבקת מרק בצל

  • 2 כפות פירורי לחם

  • 2 כפות קמח תופח

  • כפית חרדל

  • 1 כף שום כתוש

  • מלח ופלפל לפי הטעם.

  • 1 כף גבינה צהובה מגורדת / 1 כף מיונז דל קלוריות

אופן ההכנה:

  • מערבבים את החומרים עם אחת מהאפשרויות הבאות:

  • לקט ירקות קפוא או כמו תרד, ברוקולי ועוד,

  • ירקות מאודים כמו פטריות, כרובית, ברוקולי, בצל ,קישואים ועוד.

  • לזרות מעל הפשטידה: 1 כף גבינה צהובה מגוררת או למרוח 1 כף מיונז דל קלוריות.

  • אופים כשעה עד שמשחים היטב.