2 מנות

כל מנה = מנת דג

 

מרכיבים:

  • 400 גרם פילטים (ללא עור) סלמון טרי או מופשר
  • 1/3 כוס אורגנו טרי קצוץ גס
  • 1/3 כוס כוסברה טריה קצוצה גס
  • 1/3 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1 שן שום
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 כפיות שמן זית
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/8 כפית פלפל

אופן ההכנה:

  • שוטפים ומייבשים היטב את הדג בעזרת מגבות נייר.
  • לקערת מעבד מזון מכניסים את שאר החומרים וקוצצים דק מאוד.
  • מורחים את תערובת עשבי התיבול על הדג משני צדדיו.
  • מניחים את הדג על תבנית וצולים בגריל כ- 10 דקות.
  • הופכים צד וצולים עוד כ- 5 דקות.

חזור למנות עיקריות        חזור למתכונים