2 מנות

כל מנה = מנה בשרית

מרכיבים:

  • 400 גר' חזה עוף פרוס
  • בצל בינוני חתוך לטבעות
  • כף שמן זית
  • כף חרדל מלאה
  • קורט בזיליקום
  • כפית שטוחה אבקת שום
  • פלפל גרוס
  • כוס מים

אופן ההכנה:

  • מערבבים את החרדל, הבזיליקום, אבקת שום, הפלפל והמים ומצפים את פרוסות העוף.
  • משהים לחצי שעה.
  • במחבת כבדה מטגנים את הבצל בשמן הזית,
  • מוסיפים למחבת את פרוסות העוף עם הרוטב.
  • מבשלים כעשרים דקות. הופכים מדי פעם את העוף משני צדדיו עד שישנה את צבעו.
  • מוציאים את העוף מהמחבת וממשיכים לבשל את הרוטב עד שיסמיך.


חזור למנות עיקריות
      חזור למתכונים