סך הכל 70 עוגיות.
4 עוגיות ועוד פרי = תחליף לארוחת אחר הצהריים .

 

מרכיבים:

  • ¾ כוס קמח מלא
  • חצי שקית אבקת אפייה
  • ¼ כף אבקת סודה לשתייה
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל מאיכות טובה
  • ½ כוס סוכר חום ו ½ כוס סוכר לבן
  • 150 גר' שיבולת שועל להכנה מהירה
  • ¼ כוס אגוזים קצוצים דק
  • 2 כפות שמן, מומלץ שמן קנולה

אופן ההכנה:

  • מערבבים יחד את הקמח, אבקת הסודה ואבקת האפייה.
  • טורפים את הביצים עם תמצית הוניל, השמן, הסוכר הלבן והסוכר החום.
  • מקפלים את תערובת הקמח לתערובת הביצים.
  • מוסיפים את שיבולת השועל ואת האגוזים ומערבבים היטב.
  • מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים אותה בתרסיס שמן.
  • בעזרת שתי כפיות יוצרים מהתערובת עוגיות ומניחים בתבנית במרחק 2 ס"מ האחת מהשנייה.
  • אופים בחום בינוני כ- 8-10 דקות.
  • שימו לב, העוגיות תופחות מאד באפיה.

חזור לקינוחים      חזור למתכונים