12 מנות
ארוחת ביניים (אחה"צ) = מנת עוגה + פרי

 

מרכיבים:

  • 6 תפוחי עץ קלופים ופרוסים
  • 2 כפות ברנדי
  • 1 קופסה גבינה לבנה 5%
  • 1 יוגורט 1.5%
  • 3 ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס קמח תופח
  • 2 כפיות פרורי לחם
  • כף רסק תפוחי עץ לא ממותק (לא חובה)

אופן ההכנה:

  • אופים את תפוחי העץ במיקרו עם כף סוכר (מתוך החצי כוס) מפוזר מעליהם עד לריכוך.
  • מוציאים את התפוחים ויוצקים עליהם את הברנדי.
  • מערבבים את שאר החומרים ויוצקים מעל התפוחים האפויים.
  • את התערובת יוצקים לתבנית מצופה בנייר אפיה.
  • הופכים לצלחת הגשה יפה.
  • אופים בחום בינוני כ-30 דקות.

חזור לקינוחים      חזור למתכונים