מרכיבים:

  • 1 ראש כרובית גדול חתוך לפרחים גדולים
  • 1 ק”ג ברוקולי חתוך לפרחים
  • 4 עגבניות
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 2-3 פלפלים חריפים פרוסים
  • 1 כוס רסק עגבניות
  • 11/2 כפיות כמון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • מלח
  • 1/2 חבילה כוסברה
  • כף שמן זית
  • 3 כוסות מים

אופן ההכנה:

  • בסיר רחב יוצקים את השמן.
  • פורסים את העגבניות ומניחים חצי מהכמות בתחתית המחבת, מפזרים חצי מכמות הפלפל החריף, חצי מכמות השום הפרוס וחצי מכמות הכוסברה .
  • מניחים את הברוקולי והכרובית בסיר, מפזרים מעליהם פלפל חריף, שום פרוס וכוסברה. מעל הכל מפזרים את עגבניות .
  • מכינים רוטב מרסק העגבניות, הכמון, הפפריקה ואבקת המרק. מערבבים ויוצקים מעל .
  • מבשלים על אש נמוכה כ 35 דקות ומגישים חם.

חזור לתבשילי ירקות        חזור למתכונים