שליש לארוחת צהריים בתוספת סלט ירקות
רבע לארוחת ערב בתוספת סלט ירקות

 

חומרים:

  • בצל סגול, חתוך לפרוסות
  • 2 בטטות גדולות, חתוכות לקוביות
  • קופסה של גבינת קוטג' 5% (250 גרם)
  • 2 ביצים
  • 100 גרם גבינת עמק 5% מגורדת
  • 3 כפות קמח
  • מלח ופלפל גרוסים

אופן ההכנה:

  • מטגנים את הבצל והבטטות כ-5 דקות עד שהם מעט מתרככים.
  • מערבבים בקערה גדולה את כל שאר החומרים לבלילה אחידה, ומוסיפים את הבטטות והבצל.
  • מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית.
  • אופים 40 דקות בחום של 180 מעלות.