מרק חופשי

חומרים:

  • 2 כרישות חתוכות גס

  • 1 בצל קצוץ

  • 6 קישואים חתוכים

  • 2 זוקיני חתוכים

  • מים

  • כוס אחת גדולה של עלי תרד

  • 2 גבעולים של נענע

  • מלח, פלפל

  • צ׳ילי גרוס (לא חובה)

  • כף אבקת מרק

אופן ההכנה:

  • מטגנים במים* את הבצל והכרישות. מוסיפים  את הקישואים והזוקיני.

  • מוסיפים מים לכיסוי הירקות ומבשלים עד רתיחה.

  • מוסיפים  עלי תרד ונענע.

  • מתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק. ניתן להוסיף קצת צ'ילי גרוס. לאחר שכל הירקות רכים, מרסקים.