חופשי ובשפיות

חומרים:

  • בצל לבן גדול, קצוץ

  • 2 גבעולי כרישה, חתוכים דר

  • כפית שמן זית

  • 2 שיניי שום, קצוצות

  • סלסלה פטריות שמפיניון, חתוכות גס

  • 2 קישואים, קלופים ומרוסקים

  • סלסלה פטריות פורטובלו, חתוכות גס

  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, טימין, אגוז מוסקט

  • כף אבקת מרק מרכיבים טבעיים

אופן ההכנה:

  • בכפית שמן מטגנים את הבצל הקצוץ, מוסיפים כף מים ועוד כף מים  כדי שהבצל והכרישה ישחימו ולא יחרכו.

  • מוסיפים את הקישואים המרוסקים ואת פטריות השמפניון החתוכות.

  • מאדים כחמש דקות.

  • מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות ומביאים לרתיחה.

  • מוסיפים את פטריות הפורטבלו החתוכות גס ומתבלים באבקת המרק ובתבלינים היבשים.

  • מבשלים כרבע שעה.

לבריאות ובתיאבון!