מרק פטריות

חופשי ובשפיות חומרים: בצל לבן גדול, קצוץ 2 גבעולי כרישה, חתוכים דר כפית שמן זית 2 שיניי שום, קצוצות סלסלה פטריות שמפיניון, חתוכות גס 2 קישואים, קלופים ומרוסקים סלסלה פטריות פורטובלו, חתוכות גס תבלינים: מלח, פלפל שחור, טימין, אגוז מוסקט כף אבקת מרק מרכיבים טבעיים אופן ההכנה: בכפית שמן מטגנים את הבצל הקצוץ, מוסיפים כף מים ועוד כף מים כדי שהבצל והכרישה ישחימו ולא יחרכו. מוסיפים את הקישואים המרוסקים ואת פטריות השמפניון החתוכות. מאדים כחמש דקות. מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את פטריות הפורטבלו החתוכות גס ומתבלים באבקת המרק ובתבלינים היבשים. מבשלים כרבע שעה. לבריאות ובתיאבון!