חופשי ובשפיות

חומרים:

  • 1 בצל גדול קצוץ

  • 3 גבעולי כרישה קצוצים דק

  • 4 גזרים חתוכים דק

  • שורש פטרוזיליה מגורר

  • ½ קילו דלעת חתוכה לקוביות

  • שמיר קצוץ

  • כף אבקת מרק עוף

  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

  • לטגן במים* בצל קצוץ וכרישה.

  • להוסיף הגזרים, שורש הפטרוזיליה והדלעת.

  • לאדות הירקות.

  • לכסות את הירקות במים.

  • לבשל את הירקות כשעה עד לריכוך.

  • לתבל באבקת מרק, מלח ופלפל, להוסיף את השמיר.

  • לטחון את המרק במעבד מזון.