שייק בננה ועלי מנגולד

השייק מכיל: מנה אחת של פרי, עלים ירוקים ומנת שומן שייק = תחליף למנת פחמימה (פרי) + מנת שומן המלצות: את מנת הפרי מומלץ לגלען, לשטוף ולהקפיא בשקית ניילון כשהיא חתוכה לקוביות. את הבננה לקלף, לחתוך לפרוסות ולהקפיא בתוך שקית ניילון קטנה. את התותים לשטוף, למדוד כוס מדודה ולהקפיא בשקית ניילון קטנה. ניתן לבחור כל סוג של עלים ירוקים שאתם אוהבים ( עלי חסה/ עלי סלרי/ עלי תרד/ עלי קייל/ פטרוזיליה/ כוסברה/ נענע/ מלפפונים ועוד) מומלץ להוסיף מנת שומן לשייק כדי לאפשר ספיגה מירבית של וויטמינים ומינרלים. מנת שומן מומלצות: כפית שמן זית/ רבע אבוקדו/ כפית טחינה גולמית/ כף זרעי פשתן/ כף זרעי צ'יה/ 7 שקדים טבעיים/ 4 חצאים של אגוזי מלך חומרים: עלי מנגולד בננה בשלה (עדיף קפואה) כוס מים כפית שמן זית כף זרעי פשטן טחונים קוביות קרח אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים בבלנדר ולשתות מיד!