כף הגשה כתוספת למנה העיקרית

חומרים:

  • שקית עלי בייבי / עלי רוקט

  • חסה ערבית, חתוכה לרצועות

  • 2 גבעולים סלרי, קצוץ דק

  • תפוח עץ, חתוך לקוביות

  •  בצל סגול, חתוך לרצועות

לקישוט

  • 3 כפות רימון

  • 3 כפות בוטנים קלויים

לרוטב

  • כף גדושה חמאת בוטנים

  • 2 כפות מים

  • כף מיץ לימון

  • כף שמן קנולה

  • 2 כפות חומץ 5%

  • כפית שום כתוש

  • כף דבש

  • ¼ כפית שטוחה מלח

  • כפית שטוחה פלפל שחור

 

 

אופן ההכנה:

  • להניח את העלים הירוקים, הבצל והתפוח החתוכים  בקערה.

  • לערבב את מצרכי הרוטב, להכניס לצנצנת סגורה ולשמור במקרר.

  • לפני ההגשה לשפוך את הרוטב על הסלט, לערבב ולקשט בגרגירי רימון ובוטנים קלויים.