סלט ירוק חגיגי עם רימון ובוטנים

כף הגשה כתוספת למנה העיקרית חומרים: שקית עלי בייבי / עלי רוקט חסה ערבית, חתוכה לרצועות 2 גבעולים סלרי, קצוץ דק תפוח עץ, חתוך לקוביות בצל סגול, חתוך לרצועות לקישוט 3 כפות רימון 3 כפות בוטנים קלויים לרוטב כף גדושה חמאת בוטנים 2 כפות מים כף מיץ לימון כף שמן קנולה 2 כפות חומץ 5% כפית שום כתוש כף דבש ¼ כפית שטוחה מלח כפית שטוחה פלפל שחור אופן ההכנה: להניח את העלים הירוקים, הבצל והתפוח החתוכים בקערה. לערבב את מצרכי הרוטב, להכניס לצנצנת סגורה ולשמור במקרר. לפני ההגשה לשפוך את הרוטב על הסלט, לערבב ולקשט בגרגירי רימון ובוטנים קלויים.