עוגת תפוחים, תמרים וקינמון.

12 מנות חומרים: 2 תפוחי עץ, קלופים, מרוסקים 2 ביצים, טרופות כפית אבקת אפיה כוס קמח אורז 5 תמרים מג׳הול, מגולענים וחתוכים דק 5 אגוזי מלך כף שמן קוקוס כפית קינמון גדושה מיץ מתפוז קטן סחוט או יוגורט טבעי 1.5% אופן ההכנה: בקערה מניחים את התפוחים, התמרים, האגוזים והקינמון ומערבבים היטב. בקערה נפרדת מערבבים את יתרת החומרים. מאחדים את התערובות תוך ערבוב. יוצקים לתבנית עגולה ( קוטר 26), מרוססת בתרסיס שמן ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כחצי שעה. (או עד שנועצים קיסם והוא יבש)
מנה = תחליף למנת פחמימה, מוגבל לפעם ביום