אנטיפסטי קייצי

חופשי ובשפיות חומרים:: 3 קישואים או זוקיני, חתוכים לאצבעות 3 פלפלים בצבעים שונים חתוכים דלעת, חתוכה לקוביות 3 גזרים, חתוך לרבעים פטריות, חתוכות לרבעים או שלמות 3 בצלים, קלופים וחצויים לרוחב כל ירק אחר שבעונה תרסיס שמן זית מלח גס פלפל שחור גרוס טרי 2 כפיות תימין 2 שיני שום, כתושות אופן הכנה: מחממים את התנור ל-200 מעלות. מסדרים את הירקות על תבנית אפייה, מרססים בתרסיס השמן ומפזרים את התבלינים והשום. אופים כ-40 דקות, או עד שכל הירקות מתרככים, ומגישים. אם מאוד אוהבים שום, ניתן להוסיף את השום הכתוש בסוף האפייה. כך הוא יהיה יותר מורגש.