7 מנות
מנה = ארוחת צהריים בשרית + סלט גדול של חסה ועלי רוקט.

 

מרכיבים:

  • 1 ק " ג חזה הודו נקבה
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כף שום כתוש

למרינדה :

  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • 1 כף דבש
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף פפריקה
  • ניתן להוסיף צ'ילי גרוס , פפריקה חריפה וכו '

אופן ההכנה:

  • מערבבים סוכר , פלפל, מלח ושום בקערה קטנה ומורחים על הנתח .
  • מכסים בניילון נצמד ומשאירים במקרר ל - 12- 24 שעות .

הכנת המרינדה:

  • מערבבים את כל החומרים, מורחים על הנתח שבינתיים הגיר נוזלים, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
  • אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ -45 דקות .
  • מוציאים ומצננים מעט. חותכים לפרוסות . שומרים במקרר. ניתן להקפיא.

חזור למנות עיקריות     חזור למתכונים