מרכיבים:

  • כרוב ירוק בגודל בינוני
  • 2-3 גזרים גדולים מגוררים גס
  • תפוחי עץ ירוקים מסוג גרנד אלכסנדר
  • גבעולי סלרי אמריקאי (כולל העלים)
  • פלפל כתום מתוק
  • 1 בצל (לא הכרחי)
  • שמן זית
  • מלח
  • חומץ הדרים, לימון,
  • מעט סוכר חום (בערך כפית)

אופן ההכנה:

  • חותכים את הכרוב לפרוסות דקות מאוד.
  • חותכים את הגזר גס.
  • חותכים את תפוח העץ, הבצל והפלפל לרצועות דקות או לריבועים.
  • מוסיפים שמן זית, מעט מלח, סוכר חום (משדרג את הסלט מאוד) מעט חומץ הדרים (או חומץ בלסמי) וגם לימון.

חזור לסלטים       חזור למתכונים