4 מנות

כל מנה = מנה בשרית

 

מרכיבים:

  • 4 חזות עוף פרוסים (600 גר')
  • 10 גבעולי סלרי,ללא עלים
  • 2 כפיות שמן זית לטיגון
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 3 שיני שום כתושות
  • 10 עגבניות שרי חצויות
  • 1/2 כפית פלפל צ'ילי גרוס
  • מלח,פלפל שחור

אופן ההכנה:

  • מרסקים את גבעולי הסלרי במעבד מזון לקבלת מחית חלקה.
  • מטגנים את הבצל עד שמזהיב
  • מוסיפים לבצל את קוביות הפלפל ומטגנים כ- 3 דק' נוספות, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה.
  • מוסיפים את הסלרי ומבשלים תוך ערבוב עוד 5 דקות.
  • מוסיפים את העגבניות שרי, מתבלים במלח,פלפל וצ'ילי, מבשלים כ-5 דק’.
  • במחבת נפרדת מטגנים בתרסיס שמן את חזות העוף היטב משני הצדדים.
  • מניחים את חזות העוף בתבנית אפיה. מורחים כמות גדולה של רוטב על כל חזה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות צלזיוס במשך 20 דק’ מגישים חם.

חזור למנות עיקריות       חזור למתכונים