20 לביבות.
ארוחת ערב = 5לביבות עם סלט ירקות גדול.
ארוחת ביניים (אחה"צ) = 4 לביבות.

 

מרכיבים:

  • 3 בטטות בינוניות(150-200 גר'),
  • 1תפו"א,
  • 1 בצל,
  • 3 ביצים,
  • 1 כף פירורי לחם מלא,
  • 1 כף קמח מלא,
  • פלפל ומלח.
  • 1-2 כפות שמן קנולהזית

אופן ההכנה:

  • לגרד את תפו"א, הבצל והבטטות, לסחוט אותם ולהעביר לקערה, לערבב עם שאר המרכיבים.
  • למרוח מולטי שף או מחבת טפלון במעט שמן זית או שמן קנולה, ליצור לביבות קטנות ושטוחות בעזרת כף ולהניח על המחבת.

אפשרויות הגשה:

  • ניתן להכין מטבל יוגורט-מיוגורט עיזים או בקר, קורט מלח, עירית או בצל ירוק קצוץ. להגיש לצד הלביבות.

חזור לתוספות            חזור למתכונים