12 מנות

 

מרכיבים:

  • 5 ביצים מופרדות
  • 1/2  כוס סוכר
  • 3/4 כוס קוקוס
  • 3 כפות קמח תופח
  • 50 גרם שוקולד מריר מגורר גס

אופן ההכנה:

  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
  • טורפים את החלמונים ומקפלים בעדינות אל הקצף.
  • מפזרים את הקמח על הקצף, כף אחר כף, ומבליעים בתנועות קיפול.
  • מוסיפים את הקוקוס, כף אחר כף, ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה אחידה.
  • חוזרים על אותה פעולה עם השוקולד המגורר.
  • יוצקים את הבלילה לתבנית מאפינס בעלת 14 שקעים או ל 14 כוסיות חד פעמיות לאפיה ואופים בחום 170 מעלות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

חזור לקינוחים           חזור למתכונים