לביבות תפוחי אדמה ופטריות אפויות

16 לביבות 2 לביבות = תחליף למנת פחמימה חומרים: 3 תפוחי אדמה בינוניים 2 בצלים קצוצים קופסה פטריות, מסוננות כפית שמן 2 ביצים 1/3 כוס פירורי לחם כפית אבקת מרק מרכיבים טבעיים מלח, פלפל – לפי הטעם אופן ההכנה: מרתיחים מים, ממליחים , מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, מועכים אותם. מטגנים את הבצל והפטריות בכפית שמן. מערבבים את כל החומרים. יוצרים לביבות. מניחים את הלביבות על נייר אפיה. אופים בתנור שחומם בחום בינוני. אופים כ-25 דקות. הופכים את הלביבות לצד השני, אופים כ- 10-15 דקות נוספות.