ספל כתוספת לארוחה עיקרית

חומרים:

  • 2 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות

  • 2 פלפלים ירוקים, חתוכים לרצועות

  • פלפל צהוב, חתוך לרצועות

  • כפית שמן

  • חבילה פטריות טריות, חתוכות לפרוסות

  • 4 שיניי שום, קצוצות

  • 2 כפות סויה

  • כפית דבש

  • רבע כפית מלח

  • רבע כפית פלפל שחור

  • פטרוזיליה, קצוצה

  • כפית מיץ לימון

  • רבע כוס יין אדום

  • רבע כפית זנגביל טחון

  • כפית שומשום לקישוט

אפן ההכנה:

  • בכפית שמן להקפיץ את רצועות הפלפלים עד לריכוך.

  • להוסיף את הפטריות ויתרת החומרים.

  • להמשיך להקפיץ כחמש דקות נוספות.

  • לפזר את השומשום מעל.