עוף עם דלעת

3 מנות מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 3 כרעיים עוף 500 גרם דלעת 3 גזרים חתוכים לקוביות 6 שיני שום רבע כפית פפריקה אדומה רבע כפית כורכום קורט מלח כף שמן זית 1 רסק עגבניות רבע כוס מיץ לימון 2 כפיות סוכר שטוחות עגבניה קצוצה כף גדושה של מרק עוף 1 בצל 2 כוסות גדולות של מים פטרוזיליה לקישוט אופן ההכנה: לטגן קלות את הבצל הקצוץ, להוסיף את העוף ולהשחים משני הצדדים שלו. להוסיף את העגבניה הקצוצה, את שיני השום, הגזרים וקוביות הדלעת. להוסיף את המים והמלח. להביא לרתיחה כעשרים דקות. בקערית נפרדת ליצור תערובת מרסק עגבניות, מרק עוף, פפריקה אדומה, מיץ לימון וסוכר. ליצוק לסיר. לבשל כעשרים דקות נוספות. לאחר הבישול ניתן לפזר פטרוזיליה לקישוט.