מוקפץ עוף עם ירקות

6 מנות מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות 2 כפות רוטב סויה 1/2 כפית קורנפלור חלבון ביצה חצי כפית שטוחה מלח רבע כפית שטוחה פלפל שחור כפית שמן קנולה, לטיגון חזה העוף כפית שמן קנולה, לטיגון הירקות. קורט מלח קורט פלפל שחור 2 כפות רוטב סויה כף רוטב טריאקי כף דבש ירקות בצל, חתוך לקוביות גזר, חתוך לרצועות פלפל אדום, חתוך לרצועות חצי פלפל ירוק חריף, חתוך דק פלפל צהוב, חתוך לרצועות רבע כרובית, חתוכה דק גבעול סלרי, פרוס דק שן שום, כתושה קישוא, חתוך לרצועות אופן ההכנה: בקערה מערבבים את רצועות חזה העוף עם רוטב הסויה, הקורנפלור, חלבון הביצה, המלח והפלפל השחור. משהים כרבע שעה. במחבת טפלון שמים כפית שמן ומוסיפים לפי הסדר את הבצל, הגזר, הפלפלים, הכרובית, הסלרי, השום ולבסוף את הקישוא. מטגנים את הירקות למשך כ- 8-10 דקות. מוסיפים את המלח, הפלפל השחור, רוטב הסויה, רוטב הטריאקי והדבש. משמנים עם כפית שמן מחבת טפלון נוספת ומקפיצים את נתחי העוף. מוסיפים לירקות ומערבבים עוד 2-3 דקות.