5 מנות 

מנה = תחליף לארוחת ערב

חומרים:

  • כוס קינואה

  • בצל גדול קצוץ  דק

  • 2 גזרים מרוסקים

  • קישוא מגורר

  • ניתן להוסיף גם כרובית ודלעת

  • 2 שיני שום

  • פטרוזיליה/כוסברה

  • 2 ביצים

  • 3 כפות קמח מלא

  • מלח, פלפל לבן

  • 1 כף שמן

אופן ההכנה:

  • מבשלים את הקינואה במים  ביחס של 1 ל 2 (כמו אורז) כעשרים דקות.

  • בינתיים מאדים בכף שמן את הבצל, הגזר, הקישוא והשום.

  • מקררים.

  • מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות)  

  • מערבבים בתוך קערה קינואה מבושלת, בצל, גזר, קישוא, שום, ביצים, תבלינים וקמח.

  • מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית.

  • אופים כ-30 דקות בחום של  180 מעלות.