פשטידת קינואה וירקות

5 מנות מנה = תחליף לארוחת ערב חומרים: כוס קינואה בצל גדול קצוץ דק 2 גזרים מרוסקים קישוא מגורר ניתן להוסיף גם כרובית ודלעת 2 שיני שום פטרוזיליה/כוסברה 2 ביצים 3 כפות קמח מלא מלח, פלפל לבן 1 כף שמן אופן ההכנה: מבשלים את הקינואה במים ביחס של 1 ל 2 (כמו אורז) כעשרים דקות. בינתיים מאדים בכף שמן את הבצל, הגזר, הקישוא והשום. מקררים. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) מערבבים בתוך קערה קינואה מבושלת, בצל, גזר, קישוא, שום, ביצים, תבלינים וקמח. מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית. אופים כ-30 דקות בחום של 180 מעלות.