פשטידת בטטה וגבינות

5 מנות מנה = תחליף לארוחת ערב חומרים: בצל סגול, חתוך לפרוסות 2 בטטות בינוניות, חתוכות לקוביות קופסה של גבינת קוטג' 5% (250 גרם) 2 ביצים 100 גרם גבינת עמק 5% מגורדת 3 כפות קמח מלח ופלפל גרוס אופן ההכנה: מטגנים במים את הבצל, מוסיפים את הבטטות לאידוי של כ-5 דקות עד שהם מעט מתרככות. מערבבים בקערה גדולה את כל שאר החומרים לבלילה אחידה, ומוסיפים את הבטטות והבצל. מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית. אופים 40 דקות בחום של 180 מעלות.