חופשי ובשפיות

חומרים::

  • שקית ארטישוקים קפואים

  • 5 שומר

  • 2 בצלים

  • לימון סחוט טרי לפי הטעם

  • כורכום, מלח, מעט פלפל שחור

אופן הכנה:

  • מטגנים את הבצלים במים.

  • מניחים את הארטישוקים הקפואים בקערה ושופכים מעל מים חמים על מנת להפשיר.

  • מסננים, חותכים גס ומעבירים לסיר עם הבצל שמתבשל.

  • חותכים את השומר גס ומוסיפים לסיר.

  • שופכים  מעט מים רק בתחתית.

  • מתבלים במלח, כורכום ומעט פלפל שחור.

  • ממשיכים לבשל עד ריכוך.

  • מכבים את האש ומוסיפים מיץ לימון בכמות נדיבה. מערבבים.