חופשי ובשפיות

חומרים:

  • 3-2 קולרבי קלופים, פרוסים וחתוכים למלבנים דקים

  • 2 גזרים קלופים, פרוסים וחתוכים לגפרורים דקים

  • רצועות כרוב סגול

  • 10 צנוניות פרוסות (או צנון פרוס וחתוך למלבנים דקים)

  • 1-1/2 צ'ילי ירוק קצוץ 

לרוטב:

  • 1/4 כוס חומץ הדרים

  • מיץ מחצי לימון

  • 1/2 לימון פרוס וקצוץ

  • כפית סוכר

  • מלח

אופן ההכנה:

  • מערבבים את חומרי הסלט בקערה.

  • מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומאזנים תיבול.

  • משהים את הסלט 10 דקות לספיגת טעמים.