16 לביבות

חומרים:

  • 3 תפוחי אדמה בינוניים

  • 2 בצלים קצוצים

  • 100 ג` פטריות קצוצות (חצי קופסה)

  • כפית שמן

  • 2 ביצים

  • 1/3 כוס פירורי לחם + כף נוספת

  • א. מרק

  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

  • להרתיח מים, להמליח , להכניס את תפוחי האדמה, לבשל עד שהם רכים, למעוך אותם.

  • לטגן את הבצל והפטריות בכפית שמן.

  • לערבב את כל המצרכים.

  • ליצור לביבות. להניח את הלביבות על נייר אפיה מרוסס בשמן.

  • להכניס לתנור שחומם בחום בינוני.

  • לאפות כ-25 דקות. להפוך את הלביבות לצד השני, לאפות כ-  10- 15 דקות נוספות.