לביבות תפוחי אדמה אפויות
16 לביבות חומרים: 3 תפוחי אדמה בינוניים 2 בצלים קצוצים 100 ג` פטריות קצוצות (חצי קופסה) כפית שמן 2 ביצים 1/3 כוס פירורי לחם + כף נוספת א. מרק מלח, פלפל אופן ההכנה: להרתיח מים, להמליח , להכניס את תפוחי האדמה, לבשל עד שהם רכים, למעוך אותם. לטגן את הבצל והפטריות בכפית שמן. לערבב את כל המצרכים. ליצור לביבות. להניח את הלביבות על נייר אפיה מרוסס בשמן. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. לאפות כ-25 דקות. להפוך את הלביבות לצד השני, לאפות כ- 10- 15 דקות נוספות.