חופשי ובשפיות!

חומרים:

  • 1 ראש ברוקולי

  • 3 בצלים סגולים

  • 2 פלפל אדום

  • 2 פלפל צהוב

  • 1 חציל גדול

  • 3 קישואים

  • תרסיס שמן זית

  • קורט אורגנו

  • 4 שיני שום כתוש, מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  • שוטפים וחותכים את הירקות : ברוקולי לפרחים, פלפלים לרצועות, בצל לרבעים, חצילים וקישואים לפרוסות.

  • מסדרים את כל הירקות בתבנית, מרססים בתרסיס שמן זית,מתבלים באורגנו, שום, מלח ופלפל.

  • מכניסים לתנור בחום גבוה וצולים עד להשחמה.