עוגיות שיבולת שועל

70 עוגיות 4 עוגיות = תחליף למנת פחמימה (מוגבל לפעם ביום) חומרים: ¾ כוס קמח מלא חצי שקית אבקת אפייה ¼ כף אבקת סודה לשתייה 2 ביצים 2 כפיות תמצית וניל ½ כוס סוכר חום ו ½ כוס סוכר לבן 150 גרם שיבולת שועל להכנה מהירה ¼ כוס אגוזים קצוצים דק 2 כפות שמן, מומלץ שמן קנולה אופן ההכנה: מערבבים יחד את הקמח, אבקת הסודה ואבקת האפייה. טורפים את הביצים עם תמצית הוניל, השמן, הסוכר הלבן והסוכר החום. מקפלים את תערובת הקמח לתערובת הביצים. מוסיפים את שיבולת השועל ואת האגוזים ומערבבים היטב. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים אותה בתרסיס שמן. בעזרת שתי כפיות יוצרים מהתערובת עוגיות ומניחים בתבנית במרחק 2 ס"מ האחת מהשנייה. אופים בחום בינוני כ- 8-10 דקות. שימו לב, העוגיות תופחות מאוד באפיה.