עוגת גבינה אפויה

12 מנות מנה = תחליף למנת פחמימה (מוגבל לפעם ביום) חומרים: 500 גר' גבינה % 5 250 גר' גבינה % 1/2 כפית תמצית וניל 5 ביצים 4 כפות קורנפלור 2 כפות סוכר להקצפת החלבונים חצי כוס סוכר לשאר התערובת גביע יוגורט 1.5% אופן ההכנה: מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר. בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס הסוכר, היוגורט והגבינות. מוסיפים בהדרגה את הקורנפלור ומערבבים היטב. מקפלים בעדינות יחד את שתי התערובות. יוצקים את התערובת לתבנית A4 משומנת בתרסיס. אופים עד שהעוגה מזהיבה. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להצטנן עם דלת פתוחה מעט.