גלילת תמרים, אגוזים ושקדים

26 מנות. חומרים: 2 תפוחי עץ, מגורדים אריזת ואקום (500 גרם) של תמרים ללא חרצנים כוס אגוזי פקאן, קצוצים חצי כוס שקדים, קצוצים גס 1/2 כוס אגוזי מלך, קצוצים גס 2 כפות שומשום סך הכל 2 גלילות, בכל גלילה 13 מנות אופן ההכנה: מחממים את אריזת התמרים כדקה במיקרו. בקערה מערבבים את התמרים ואת כל שאר החומרים חוץ מהשומשום. קולים את השומשום במחבת ומניחים בצד. פורסים ניילון נצמד ומניחים עליו חצי מעיסת התמרים, יוצרים גלילה. (יוצאות כ- 2 גלילות בינוניות). מוצאים את הגלילה מהנייר הנצמד. מפזרים על כל גלילה כף שומשום קלוי. מומלץ לשמור במקפיא, הרחק מהיד- הרחק מהקיבה!
מנה = תחליף למנת פחמימה, מוגבל לפעם ביום!