לזניה תרד וגבינות

8 מנות מנה = תחליף לארוחת ערב חומרים: חבילת (250 גרם) תרד קופסת קרטון (500 גרם) לזניה 250 גרם גביע קוטג` ביצה 2 גביעי יוגורט טבעי 1.5% שומן 1/2 קופסת שימורים (סה"כ 400 גרם) עגבניות מרוסקות עם בזיליקום ועשבי תיבול קורט מלח קורט פלפל שחור כוס קטנה מים (200 מ"ל) אופן ההכנה: קוצצים חבילת תרד דק מאוד. אם אין תרד טרי, ניתן להשתמש במדליוני תרד קפואים (להפשיר כ- 10 מדליונים). מערבבים בקערה: קוטג`, 2 גביעי יוגורט, ביצה ותרד קצוץ. מוסיפים קורט מלח ופלפל שחור. בסיר קטן מחממים כ- 400 גרם עגבניות מרוסקות. מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה. מסדרים בתבנית שורה של עלי לזניה, מרטיבים ברוטב העגבניות, מעליהן את התערובת (גבינות ותרד). ניתן לסדר כ- 4 שכבות ומסיימים את הסידור בעלי הלזניה. יוצקים את רוטב העגבניות על גבי הלזניה. מכסים בנייר כסף את התבנית ומחוררים באמצעות מזלג מספר חורים. אופים כ-45 דקות בחום בינוני.