עוגת טירמיסו

16 מנות מנה = תחליף למנת פחמימה חומרים: לקרם גבינה וניל: 2 כוסות חלב 1% (480 מ"ל) ½ 1 חבילות אינסטנט פודינג וניל (120 גרם) 1/3 כוס סוכר (65 גרם) 750 גרם גבינה לבנה 3% לבישקוטים: 20 בישקוטים, לשכבות העוגה 1 כוס קפה נמס חזק מוכן וקר (בלי סוכר או חלב) לקישוט: כ-4 קוביות שוקולד פרה מריר אופן ההכנה: בקערה טורפים חלב, אינסטנט פודינג וסוכר ומשהים ל-5 דקות בצד, עד להסמכה. טורפים פנימה את הגבינה. מרכיבים את העוגה בשכבות ומקררים 4 שעות: טובלים 10 מהבישקוטים טבילה קצרה בקפה ומסדרים בצפיפות בתחתית התבנית. משטחים מעל הבישקוטים מחצית מכמות הקרם. מגררים מעל 2 קוביות שוקולד. מסדרים על הקרם את 10 הבישקוטים הנותרים – טבולים טבילה קצרה בקפה. מכסים במחצית הנותרת של הקרם. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות להתייצבות. מגררים את יתרת השוקולד מעל העוגה.